Revitalizácia kultúrneho dedičstva v európskom kontexte - Berková, Alexandra
Základným nástrojom usmerňovania procesu revitalizácie historických urbanistických štruktúr je územný plán. Návrh kritérií hodnotenia kultúrneho dedičstva na úrovni regiónu. Návrh kritérií hodnotenia kultúrneho dedičstva v sídlach. Návrh regulatívov pre proces revitalizácie kultúrneho potenciálu krajinných a sídelných štruktúr.