Redukcia rizika pri poistení so spoluúčasťou - Peller, František
Riziko a meranie rizika. Poistenie so spoluúčasťou a analýza rizika. Graf závislosti očakávaných príjmov od veľkosti spoluúčasti. Ilustračný príklad.