Finančné prostriedky pre malé a stredné podniky zo štrukturálnych fondov EÚ - Fetisovová, Elena
Poskytovanie finančných prostriedkov malým a stredným podnikom v SR zo štrukturálnych fondov EÚ. Hlavnými finančnými nástrojmi európskej regionálnej politiky sú štyri štrukturálne fondy: Európsky fond regionálneho rozvoja (ERDF). Európsky sociálny fond (ESF). Európsky poľnohospodársky usmerňovací a záručný fond (EAGGF). Finančný nástroj na riadenie rybolovu (FIFG). Špeciálny Kohézny fond poskytuje priame finančné prostriedky na individuálne projekty zamerané na zlepšenie životného prostredia a rozvoj dopravných sietí.