[Malé podnikanie] - Baťo, Rado
Z obsahu: Malé podnikanie má čoraz väčší význam. Ako má štát pomáhať podnikateľom - najmä nezavadzať. Na koho sa obrátiť pri potrebe pomoci - malí podnikatelia nemajú strešnú organizáciu, ktorá by reprezentovala väčšinu. Čo podnikateľom strpčuje život. Okrem seba nemá podnikateľ koho viniť z neúspechu. Optimistický pohľad na podnikanie silnie.