Komunálna reforma materiál na verejnú diskusiu
Súčasný stav medziobecnej spolupráce. Formy medziobecnej spolupráce - združenia univerzálneho charakteru, účelové združenia obcí. Formy medziobecnej spolupráce podľa typu zmluvy. Riadenie, organizácia a financovanie spoločného obecného úradu. Ochota spolupracovať v územnej samospráve. Závery z prieskumu v teréne. Štruktúrované informácie z vybraných spoločných obecných úradov (SOU). Prehľad spoločných obecných úradov - skrátená verzia. Dokonč.