Životopis - základný komunikačný nástroj medzi zamestnávateľom a uchádzačom o zamestnanie - Szarková, Miroslava, 1951-
Životopis ako prvý spostredkovateľ základných informácií o uchádzačovi o zamestnanie budúcemu zamestnávateľovi. Právne ustanovenia pre zostavovanie životopisov pre zamestnávateľa. Typy životopisov. Grafologický rozbor životopisu. Životopis zamestnanca ako súčasť vnútropodnikových personálnych materiálov.Voľný životopis. Štruktúrovaný životopis. Profesionálny životopis.