Ovplyvní daňová reforma objem zdrojov na financovanie rozvoja podnikov v SR? - Hyránek, Eduard, 1955-
Nektoré aspekty daňovej reformy s dopadom na financovanie podnikov. Súčasťou daňovej reformy je zjednotenie sadzby dane na 19 perc. Politika znižovania daňovej zaťaženosti postupne umožňuje podnikom zvyšovať nerozdelený zisk. Výpočet čistého zisku. Vývoj úrokových a daňových sadzieb v rokoch 1993-2004.