Výsledky hospodárenia poľnohospodárskych podnikov v štruktúre vybraných základných ekonomických, finančných a naturálnych ukazovateľov v triedení podľa zisku a straty za rok 2001 a 2002 podľa zisťovania výberového súboru Informačnej siete poľnohospodárskeho účtovníctva v SR - Haspra, Rudolf
Údaje sú spracované v tabuľkách s nasledovným obsahom: Charakteristika výberového súboru ISPÚ SR ziskových a stratových podnikov za právnické osoby za r. 2001 a 2002, finančné ukazovatele za poľnohospodársku prvovýrobu, štruktúra výnosov, štruktúra tržieb za predaj vlastných výrobkov a služieb, štruktúra nákladov za služby, vybrané variabilné a režijné náklady, štruktúra hospodárskeho výsledku, pracovné sily a mzdy, bilancia poskytnutých dotácií, hektárové úrody hlavných plodín, úžitkovosť v živočíšnej výrobe.