Zákon č. 439/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení ...
Zákon č. 439/2004 Z.z., ...v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov + Zoznam preberaných právnych aktov Európskych spoločenstiev a EÚ.