V Ženeve padli ďalšie prekážky - Poliak, Ján
Ženevské rokovania WTO (2004), ktoré nadväzovali na tzv. Dauhaské kolo rokovaní o liberalizácii obchodu (2001), prijali dohodu o zrušení vývozných podpôr na poľnohospodárske produkty vyspelých krajín, o prísnejšej kontrole dotácií do poľnohospodárstva v týchto krajinách a o otvorení trhov rozvojových krajín priemyselným výrobkom z vyspelých krajín. Konkrétne čísla a termíny vyplynú z následných dvojstranných rokovaní, ktoré budú zavŕšené do konca 2005.