Mezinárodní spolupráce při ochraně vody - Hlaváček, Jiří
Hlavné problémy vznikajúce pri hospodárení s vodou a jej zdrojmi. Spoločné záujmy a regulácia medzinárodnej spolupráce v oblasti vôd. História a hlavné princípy spolupráce v oblasti vôd. Program OSN pre životné prostredie a ochrana morských zdrojov. Prehľad medzinárodných zmlúv.