Investície, fiškálna politika a bežný účet platobnej bilancie na Slovensku a v medzinárodnom porovnaní - Fidrmuc, Jaroslav
Bežný účet platobnej bilancie a štátny rozpočet v systéme národných účtov a vo vybraných krajinách (krajiny OECD, industrializované krajiny, transformujúce sa ekonomiky). Použité štvrťročné údaje umožňujú zaoberať sa otázkami stability parametrov a nestacionarity časových radov. Definovanie hrubých investícií a salda štátneho rozpočtu ako determinantov bežného účtu z dlhodobého pohľadu.