Svetová banka: Uľahčiť podnikanie sa najviac snažilo Slovensko - Baťo, Rado
Projekt Svetovej banky Doing Business mapuje podmienky podnikania a administratívne bariéry v piatich hlavných oblastiach - začiatok podnikania, pracovné právo, vynútiteľnosť kontraktov, prístup k úverom a koniec podnikania. Najväčšie výhody Slovenska - Zákonník práce a záložné právo. Najväčšie slabiny SR - súdy a konkurzy. Porovnanie podmienok podnikania vo viacerých krajinách.