Lízing alebo faktoring môže byť vhodnejší
Lízingové a faktoringové firmy sú tiež citlivé na bonitu svojho klienta, jeho profesionálne kvality a podnikateľský zámer. Nie je umenie vyrobiť, ale predať. Pohľadávky financované cez faktoring v SR. Ako funguje faktoring. Faktoringové spoločnosti nefinancujú služby. Rozdiely medzi faktoringovými a lízingovými spoločnosťami. Akontácia súvisí s rizikom.