Fondy EÚ zaplatia výrobu aj výskum - Marčan, Peter
Využitie fondov EÚ, ktoré sú k dispozícii malým a stredným podnikateľom. Podpora výroby, investície do strojov, moderné systémy riadenia podniku, zavádzanie progresívnych metód v marketingu. Príspevky na prezentáciu výrobkov a služieb. Podpora výskumu a vývoja. Podpora aktivít v cestovnom ruchu. Podnikatelia v Bratislavskom kraji majú prístup k zdrojom EÚ obmedzený.