[Globalizácia a nová ekonomika] - Gonda, Vladimír
Recenzia publikáce Globalizácia a nová ekonomika. Monografia je rozdelená do štyroch kapitol: Globalizačné procesy vo svetovom hospodárstve, Nová ekonomika, Monopolizácia a oligopolizácia v období globalizácie svetového hospodárstva, Globalizácia a jej dopad na slovenskú ekonomiku. Je určená študentom vysokých škôl ekonomického zamerania aj širšiemu okruhu záujemcov - ekonómov.