Zákon o cestovných náhradách s komentárom - Valicová, Viera
Vysvetlenie zákona o cestovných náhradách č. 283/2002 Z.z. z daňového hľadiska v nadväznosti na zákon 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Zdaňovanie alebo nezdaňovanie cestovných náhrad.