Kenneth Arrow hľadá spravodlivú deľbu a blahobyt - Schwarz, Petra
Kenneth Arrov, nositeľ Nobelovej ceny za ekonómiu v roku 1972 za výskum teórie rovnováhy a za výsledky v ekonómii blahobytu (spolu s Johnom Hicksom). Osobné údaje, kariéra, dôležité diela. Názory na užitočné zásahy štátu do trhových procesov.