Kvalitatívne aspekty produktov ekologického poľnohospodárstva - Vybíralová, Júlia
Vývojové trendy v poľnohospodárstve vyspelých krajín. Orientácia na vytvorenie podmienok pre trvalo udržateľný rozvoj poľnohospodárstva, ktorého súčasťou sú aj ekologické smery a metódy poľnohospodárskej výroby. Stanovovanie nutričnej (výživovej), hygienickej, technologickej a senzorickej hodnoty. Údaje o obsahu nitrátov v zelenine a cudzorodých látok v požívatinách.