Kvalita - garant úspešného podnikania - Leščišin, Michal
Význam kvality ako východiskového predpokladu úspešného podnikania a konkurencieschopnosti. Nastolenie požiadavky konvertibilnej kvality ako predpokladu úspešného podnikania v dimenziách EÚ. Vyžaduje sa budovanie širšieho náročného vedeckého výskumu a vývoja budúcich výrobkov a uplatňovanie moderných technológií. Hlbšie skúmanie príčin nepriaznivého deficitného stavu v slovenských podmienkach.