Eurex prvou zahraničnou burzou v USA - Rettberg, Udo
Eurex, spoločný podnik nemeckého a švajčiarskeho operátora búrz Deutsche Boerse a SWX Swiss Exchanger otvoril vlastnú pobočku v Chicagu. Realizuje výhradne elektronické obchodovanie.