Prvá komoditná burza v Dubaji - Kluge, Tomáš
Komoditná burza NYMEX v New Yorku podpísala s Dubajským úradom pre rozvoj a investície dohodu o vybudovaní burzy pre komoditné futurity: ropa, zemný plyn, elektrická energia, zlato, hliník v Spojených arabských emirátoch. Projekt zahŕňa burzový parket, klíring a školiace stredisko pre nových obchodníkov.