Sústava modelov pre analýzu a optimalizáciu systému verejných financií - Fendek, Michal
Využitie optimalizačných a ekonometrických modelov a metód pre analýzu a optimalizáciu systému verejných financií. Modelovanie systému verejných financií na báze úloh lineárnej a nelineárnej viackriteriálnej optimalizácie. Prognózy vývoja príjmov a výdavkov verejných fondov a vývoja príjmov daňovej sústavy na obdobie rokov 2001-2004.