Špecializácie FHI a informačná spoločnosť - Russev, Stojan Todorov
Prednosti absolventov - informatikov UK a TU a vysokých škúl ekonomického zamerania. Zastúpenie informatiky na jednotlivých špecializáciách FHI /Fakulta hospodárskej informatiky/. Návrh na otvorenie novej špecializácie - Informačné systémy a technológie v ekonomike /ISTE/, charakteristika tejto novej špecializácie, učebný plán.