Súčasné problémy účtovníctva v procese nadnárodnej harmonizácie - Soukupová, Božena
Príčiny vzniku rozdielov účtovných systémov jednotlivých krajín. Nadnárodná harmonizácia účtovníctva. Postup a úlohy harmonizácie účtovníctva v SR - podiel, ktorý v tomto procese má akademická oblasť, reprezentovaná Katedrou účtovníctva EU v Bratislave.