Informační systém jako nástroj podpory hodnocení úspěšnosti podniku - Bartoš, Vojtěch
Význam informačných systémov a informačných technológií. Informačný systém na podporu strategického riadenia podniku. Meranie úspešnosti podniku - prístup Balanced Scorecard /BSC/ - systém vyvážených ukazovateľov, komplexný systém pre strategické riadenie zahrňujúci procesy strategického plánovania, riadenia a kontrolné procesy.