Elektronické obchodovanie a jeho podpora systémami CRM - Cárachová, Magdaléna
Internet vo sfére obchodovania, výhody virtuálneho obchodu. Ciele systémov pre riadenie vzťahov so zákazníkom /CRM/. Prepojenie CRM systému s internými systémami riadenia výroby a nákupu. Základné predpoklady zákaznícky orientovanej organizácie, ktoré podporuje systém CRM. Význam systému CRM.