Konferencia ministrov v Kjóte - Lichý, Ján
Druhá časť príspevku o priebehu 3. Svetového fóra o vode v Kjóte v Japonsku /1. časť - v čísle 6-7/. Čo sa riešilo na Konferencii ministrov a závery z rokovania.