Možnosti prístupov k formovaniu priemyselnej politiky na regionálnej úrovni - Kuznecov, Andrej
Problémy formovania politiky priemyselných podnikov na regionálnej úrovni. Popis základných princípov jej formovania a metódy realizácie. Význam ľudských a inovačných zdrojov. Problematika je spracovaná na základe analýzy problémov regionálnej politiky Udmurtskej republiky.