Zanedbávaný operatívny lízing chce rásť - Brondošová, Jana
Operatívny lízing vo svete a na Slovensku. Rozdiely medzi operatívnym a finančným lízingom. Operatívny lízing sa najčastejšie vzťahuje na vozidlá. Operatívny lízing v praxi. Čo všetko ponúkajú lízingové spoločnosti. Prekážkou rozvoja operatívneho lízingu sú predovšetkým dane (odpočet DPH).