Informace o environmentálním profilu v informačním systému podniku - Hyršlová, Jaroslava
Vysvetlenie pojmu environmentálny profil, environmentálny informačný systém. Environmentálny informačný systém a informácie o environmentálne vyvolaných finančných dopadoch a informácie o ekologických dopadoch podniku. Interní a externí používatelia informácií o environmentálnom profile.