Využívanie nových trendov v manažmente - Macúch, Michal
Dominujúce trendy, ktoré ovplyvňujú manažment. Internacionalizácia a interdisciplinárnosť manažmentu. Klasifikácia nadnárodných spoločností podľa Barletta a Ghoshala. Hlavná myšlienka reengineeringu. Konkurenčná výhoda -intelektuálny kapitál.