Rozvoj intelektuálneho kapitálu - Macúchová Gabrišová, Katarína
Obsah, pojem a definícia intelektuálneho kapitálu. Vzdelávanie a rozvoj manažérov. Proces a stratégia rozvoja manažérov. Filozofia rozvoja intelektuálneho kapitálu. Metódy rozvoja a vzdelávania. Efektívnosť metód učenia.