Elektronický obchod - možnost pro rozvoj regionů - Kříž, Jiří
Príspevok sa zaoberá možnosťami internetu pre rozvoj malého a stredného podnikania, najmä v problematických regiónoch. Snaží sa formulovať niektoré prakticky použiteľné ekonomické a technické zásady pre čo najlepší úspech podnikateľských zámerov vznikajúcich v tejto oblasti. Vlastnosti elektronického podpisu.