Šance a rizika při vytváření integrovaného finančního dozoru v České republice - Baier, Peter
Tendencia k integrácii finančných dozorných orgánov. Situácia vo svete a v ČR. Integračné šance. Možné riziká integrácie. Organizačné možnosti integrovaného dozoru. Štruktúry dozoru vo svete. Európska centrálna banka nemôže prevziať dozor nad poisťovníctvom, nemali by byť vytvárané na národnej úrovni štruktúry, ktoré sú v rozpore s celoeurópskou štruktúrou.