Internet - jedna z dôležitých informačných technológií a komunikačných služieb využívaná v systéme riadenia ... - Szivósová, Mária, 1958-
Výhody, ktoré ponúka Internet pre komerčné využitie. Internet tvorí základ komunikačnej diaľnice, ktorá postupne spája všetky typy organizácií. Stav úrovne využitia Internetu v malých a stredných podnikoch na Slovensku. Frekvencia využívania Internetu. Význam a perspektívy Internetu v malých a stredných podnikoch. Príčiny zaostávania internetového prepojenia slovenského trhu za ostatnými krajinami Európy.