Internet pomáha aj podvodom
Smernice na ochranu spotrebiteľov pred podvodnou a klamlivou cezhraničnou obchodnou praxou. Oblasť pôsobnosti a vymedzenia. Národný rámec boja na potlačenie cezhraničných podvodných a nekalých obchodných praktík. Princípy medzinárodnej spolupráce. Oznamovanie, poskytovanie informácií, pomoc pri vyšetrovaní a dôvernosť. Právomoci agentúr na presadzovanie ochrany spotrebiteľov. Odškodnenie spotrebiteľov. Spolupráca súkromného sektora.