Japonská ekonomika hľadá nový personálny manažment - Sedlák, Mikuláš
Zmeny v manažmente japonských firiem. Finančná náročnosť japonského systému manažmentu postaveného na celoživotnom zamestnaní a odmeňovaní podľa veku. Porovnanie hodinovej a mesačnej mzdy v Japosku s vybranými krajinami.