Produktivita Slovákov nedosahuje ani polovicu americkej - Jančík, Ľuboš
Príčiny zaostávania produktivity Slovákov. Cesty k zvyšovaniu produktivity práce. Vplyv rozdielov medzi štátmi na zahraničné investície.