Verejný sektor a verejný záujem - Habánik, Jozef
Vzájomné pôsobenie súkromného a verejného sektora v ekonomike. Opodstatnenie existencie verejného sektora, jeho pôsobenie a činnosti. Kolobeh fondov vo verejnom sektore. Verejný sektor a verejný záujem. Aproximácia verejného záujmu na podmienky verejnej dopravy v teoretickej dimenzii.