Verejné výdavky musia byť kontrolované - Zachar, Dušan
Hodnotenie ekonomických a sociálnych opatrení (HESO) v druhom štvrťroku 2004. Rating štvrťroka, ktorý je priemerom všetkých hodnotených opatrení daného obdobia, odráža názor hodnotiacej komisie na ich kvalitu a dôležitosť. Opatrenia s najväčším prínosom. Sprístupnenie informácií. Opatrenia s negatívnym prínosom.