Je Application Hosting to, čo potrebujú naše univerzity ? - Martiško, Bohuslav
Dary nadnárodných softvérových firiem slovenským školám - výhody a úskalia. Informačný systém SAP R/3 .Vytvorenie SAP klubu a jeho úlohy. Outsourcing aplikácií - Application Hosting alebo Application Service Provider. Nevyhnutnosť vytvorenia hosting centra naduniverzitného charakteru. Zavedenie SAP R/3 do vyučovacieho procesu.