Využití norem ISO 14001/EMAS v podnikové informační praxi - Smolík, Dušan
Zavádzanie ekologických opatrení do výrobného procesu podnikov v Čechách. Získanie certifikácie ISO 14001 na príklade firmy Tesla Sezam. Odporúčaný postup pri zavádzaní environmentálneho manažmentu do podnikového informačného systému.