Disproporcie v zdrojoch a nákladoch systému zdravotného poistenia - príčiny a riešenia - Čerchlanová, Silvia
Štruktúra poistencov v systéme zdravotného poistenia. Príjmy zdravotných poisťovní. Náklady zdravotných poisťovní. Výpočet poistného za jednotlivé skupiny obyvateľstva.