Úverové riziko v procese finančného rozhodovania - Czillingová, Jana
Finančné rozhodovanie podniku. Vplyv vybraných ekonomických ukazovateľov na úverové riziko. Štruktúra likvidity a úverové riziko. Vplyv zadlženosti na výšku úverového rizika. Peňažné toky a výška úverového rizika. Vzorce.