e-Learning - komplexné riešenie vzdelávania
Vymedzenie pojmu e-Learning. Hlavné výhody a prínosy e-Learningu z hľadiska firiem aj účastníkov vzdelávacích programov. IBM Learning Solutions - príklad komplexného systému vzdelávania zamestnancov firmy IBM aplikovanom celosvetovo.