Dynastia, ktorá obúva celý svet a prežila tri storočia - Ragáčová, Katarína
Prierez 110 ročnou históriou firmy na výrobu obuvi Baťa od jej vzniku až po dnešok. Zásady, ktorými sa riadil Tomáš Baťa st. Moderné zásady riadenia a organizácie práce - základ úspechu pri budovaní topánkového koncernu Bata Shoe Organization. Podpora vzdelávania: Univerzita Tomáša Baťu v Zlíne.