Odložená daň z príjmov - Baštincová, Anna
Odložené dane - definícia. Význam správneho vykázania daní v účtovnej závierke. Metódy výpočtu odložených daní. Národná úprava odložených daní. Nadnárodná úprava - problematika odložených daní je rozpracovaná v medzinárodnom účtovnom štandarde IAS 12 - Dane z príjmov - jeho aplikácia je povinná od 1. 1. 1998.