Niektoré aspekty zostavenia účtovnej závierky z pohľadu IAS 1 (2003) - Tumpach, Miloš, 1970-
Pôsobnosť štandardu IAS1 v oblasti zostavovania účtovnej závierky. Charakter zmien týkajúcich sa zostavovania účtovnej závierky zavedených IAS 1 (2003). Použitie štandardov IFRS / IAS v kontexte vecného zobrazenia. Zmeny základných položiek prezentovaných vo výkaze ziskov a strát a v súvahe.