Adaptácia metodiky marketingu v súvislosti s nástupom globálnych médií - Urban, Eduard
Dopad internetu a elektronického podnikania na trh a marketingové prostredie. Elektronické podnikanie ako nevyhnutná súčasť firemnej stratégie. Budovanie marketingového informačného systému pomocou internetu - zber marketingových informácií firmou, informačný tok smerom k zákazníkom. Špecifické charakteristiky on-line marketingu - individuálny marketing, interaktivita. Zmena jednosmernej komunikácie na obojsmernú.